Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 12. 2022

Štír 2. 12. 2022

Dnešní den má úžasnou intenzitu, která vás možná donutí utéct do úkrytu. Vaše sebedůvěra nemusí být nejsilnější a můžete mít pocit, že ostatní lidé na vás hledají chyby. Nezapomeňte, že tento život žijete pro sebe a ne pro někoho jiného. Sami si určujete svá pravidla a stanovujete své standardy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) bude pravděpodobně odhodlaný vyvolávat hádky. To platí zejména v případě, že je ve stresu. Pravděpodobně jen potřebuje najít odreagování. Možná by se vám vyplatilo poslat svého partnera na cvičení, kde si může svou náladu vylít na něčem jiném než na vás a také si trochu zacvičit.

Práce

V srdci jste snílek, tak si dnes dovolte snít. Nevšímejte si těch, kteří se vás snaží vrátit zpět na zem. Pokud vám lidé říkají, že pro úspěch musíte být více při zemi a praktičtí, připomeňte jim, že Einstein byl také snílek.

Peníze

Čeká vás období náročné komunikace, zejména v oblasti práce a peněz. Je možné, že využijete psaní, mluvení a další prostředky k předání svého poselství, abyste rozšířili své myšlenky. Kreativita proudí hustě a rychle, ale bude těžší než obvykle být vyslyšen. Své nápady, které vám vydělávají peníze, zatím rozvíjejte a prezentujte je později.

Zdraví

Dnes jste připraveni riskovat a bránit to, co je pro vás důležité. Nenechte se však unést a nezapomeňte na své základní potřeby. Pokud máte sklon k tomu být středem pozornosti, tanec nebo nácvik boxerských pohybů na veřejnosti vám poskytne potřebný trénink a zároveň uspokojí vaše sklony. Buďte odvážní v jídle. Dejte rozinky do masového pokrmu. Jsou báječné pro vaše srdce a kombinace chutí je úžasná!

Přečtěte si také