Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 10. 2022

Štír 20. 10. 2022

Je čas přiznat si, že vás váš hektický životní styl dohání. Dnes musíte začít s organizací. Čekání s vyřizováním důležitých úkolů na poslední chvíli způsobuje pouze úzkost. Udělejte si seznam všeho, co potřebujete udělat, a stanovte si priority. Považujte se za šťastlivce, pokud se vám podaří omezit seznam na jednu stránku!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná právě pocit otevřenosti k tomu někomu pomoci vás dnes přivede do kontaktu s touto výjimečnou osobou. Energie tohoto dne podporuje pocit, že chcete pečovat o ty, kteří zřejmě potřebují pomoc v té či oné podobě. Vyzařujete vřelost a pocit naděje, a právě to přitahuje určitou osobu, která se o vás chce dozvědět více.

Práce

Hojnost je všude kolem vás. Možná je čas rozloučit se se starými, přežitými myšlenkami, abyste mohli přijmout tuto novou, hojnou energii. Buďte rozhodní a nespěchejte. Přebytečná zavazadla vás v budoucnu přivedou ke dnu. Pro dosažení nejlepších výsledků zefektivněte svou činnost nyní.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny a některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

I v období velké aktivity je dobré, když si pravidelně vytváříte prostor pro reflexi a introspekci. Jak se na vašem zdraví projevily vaše činy v poslední době? Co byste chtěli změnit na svých stravovacích návycích a dalších zdravotních návycích, jako je spánek a pohyb? Nedovolte, aby vás chaos vašich dnů rozptyloval od toho, abyste si kladli otázky, které mají největší vliv na vaši pohodu.

Přečtěte si také