Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 9. 2022

Štír 21. 9. 2022

Náhlé požadavky na vaše zdroje ze strany druhých ve vás mohou vyvolat pocit, že vás využívají. Můžete být požádáni o půjčku. Vaše pochybnosti o schopnosti dotyčné osoby splácet mohou být v rozporu s vaším soucitem s její situací. Vaše intuice je dnes dobrá, Štíři, a tak ji využijte k tomu, abyste vyčetli skutečné motivy lidí, kteří vás žádají o laskavost. Udělujte jen ty, které považujete za vhodné.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Už teď jste známí svým nakažlivým smíchem, který se ozývá při veselých příležitostech. Dnes však možná budete mít důvod k tomu, abyste se opravdu rozesmáli. Ne že by vaše nejmilejší láska byla nějak zvlášť vtipná, ale něco vás na ní prostě lechtá do růžova. Pokud budou něco namítat, předstírejte, že jde o nejnovější bujarý vtip, který jste slyšeli, a pak se neurazí.

Práce

Den pro vás začíná poněkud nepříjemně a bohužel se to bude jen zhoršovat. Je důležité, abyste drobné problémy řešili hned v zárodku. Jinak budou hnisat a odpoledne se budou řešit mnohem obtížněji.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Čím upřímnější k sobě budete, tím více příležitostí budete mít k dosažení svých cílů. Když se podvolíte pochybnostem o vlastní vůli, jako mávnutím kouzelného proutku najdete společníky na cvičení. Když otevřeně mluvíte o svých problémech s jídlem, stanete se zasvěcenými do přístupů a strategií, které by vám jinak unikly. To, co držíte v sobě kvůli strachu z výsměchu nebo odhalení, bude jen hnisat a nakonec vám způsobí neštěstí.

Přečtěte si také