Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 8. 2022

Štír 22. 8. 2022

Za vaším srdcem se skrývá síla, Štíři, a v oblasti lásky a romantiky se můžete projevit silněji než obvykle. Tento den je vhodný k tomu, abyste se k někomu odvážně přiblížili. Váš vnitřní oheň hoří jasněji než kdy jindy. Podělte se o toto teplo. Šíření vaší lásky zajistí, že vás lidé budou rádi hřát ve dnech, kdy váš oheň vyhasne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes budete cítit trochu ohroženi poněkud podrážděnou energií, která vychází ze současné planetární konfigurace. Pokud se vy nebo váš partner vydáte špatnou cestou, mohli byste se stáhnout do této tvrdě vypečené ulity. Možná by bylo dobré si před začátkem dne zacvičit nebo si jít zaběhat, abyste se zbavili přebytečného napětí.

Práce

Převody se přehodily. Dnes jste najednou na jiném místě než včera. Nyní jste na lepším místě – na místě, kde si více věříte. Činy, které podniknete, budou mnohem lépe podporovány lidmi a událostmi kolem vás.

Peníze

V oblasti vaší kariéry nyní dochází ke změnám. Kariérní otázky jsou vám blízké, ale snažte se, aby vás tento týden nepohltily. Může to být jednoduše proto, že se zde soustředí tolik energie. Vždy se však můžete rozhodnout nastolit rovnováhu mezi penězi, které vám přinášejí, a přáteli a rodinou, kteří by vás čas od času rádi viděli.

Zdraví

Tranzit dne zvyšuje vaši náklonnost k partnerovi, k dětem, dokonce i k domácím mazlíčkům  vše, co zahrnete láskou, silně pocítí vliv této planetární energie. Nečekejte však, že to bude přijato s velkým díky! Někdy lidé berou to, co jim dáváte, tak, že si říkáte, zda vědí, jak cenné jsou vaše city. Nedovolte, abyste se kvůli tomu cítili uraženě; stačí se o této obavě zmínit a vše bude v pořádku. Nezapomeňte pít hodně vody, abyste si udrželi pružný emocionální stav.

Přečtěte si také