Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 12. 2022

Štír 24. 12. 2022

Komunikace je pro vás velkým tématem dne. Pokaždé, když mluvíte, naslouchá každému vašemu slovu velké množství posluchačů. Čím silněji dokážete vyjádřit své názory, tím lépe. Dnes jste přelétaví, skáčete z jedné věci na druhou, ale to je v pořádku. Když budete jednat tímto způsobem, můžete toho docela dost stihnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie tohoto dne vás uvede do vašeho živlu, zejména pokud pracujete v akademickém prostředí. Láska je v tuto chvíli poměrně intelektuální a vy byste mohli zjistit, že vás přitahuje někdo, jehož teorie a poznatky již dlouho obdivujete. Pokud budete mít příležitost si s někým takovým promluvit, může na něj udělat dojem i vaše kvalifikace. Jděte do toho!

Práce

Jste na pokraji něčeho velkého, ale máte pocit, že ještě nejsou všechny kousky na svém místě. Nejsou, tak vydržte. Nemá smysl předbíhat. Raději počkejte, až bude všechno dokonale na svém místě, a teprve pak udělejte krok.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout vašich cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro vaši rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření vašich pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Když se někdy budete chtít odchýlit od zdravé cesty, nezapomeňte, že záleží na tom, jak tyto impulsy zvládnete. Nejsme automaty naprogramované na bio a celozrnné – jsme lidské bytosti, které milují čokoládový dort a šlehačku. Vyvážený životní styl je to, o co se snažte. Pokud si chcete dopřát, rozhodně si to dopřejte  jenom k tomu pijte hodně vody, ano? (A respektujte svou chuť na mrkvový džus, když na něj přijde řada!)

Přečtěte si také