Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 9. 2022

Štír 25. 9. 2022

Zdá se, že se snažíte přežít nějakou kritiku, Štíři. Již několik týdnů věnujete zvláštní péči tomu, abyste si svou práci prohlédli a vychytali případné chyby. Možná vás množství nalezených chyb překvapilo. Kritika od druhých vás v důsledku toho bodla ještě víc, protože jste viděli, že má své opodstatnění. Dnes se vám trochu uleví. Ve skutečnosti se vám může dostat i pochvaly.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na tento den se bude pravděpodobně vzpomínat. Má stejnou atmosféru jako ty milostné romány, v nichž je hrdinka náladová, vášnivá, labilní a pravděpodobně na prášcích na uklidnění, ale díky tomu všemu se opravdu dobře čte. Možná si myslíte, že máte nějaké zvláštní sklony, ale právě díky nim si váš partner ve skutečnosti užívá výzvu být s vámi.

Práce

Pravděpodobně vás poplácá po zádech někdo, kdo si uvědomuje a oceňuje vaši tvrdou práci. Dnes jste na vrcholu, a proto není špatná doba požádat o zvýšení platu nebo povýšení. Ostatní vědí, že si to zasloužíte.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Vytváření návyků, které podporují dobré zdraví, je to nejdůležitější, na co se nyní můžete zaměřit. Cokoli, co rádi děláte a co vám prospívá – jízda na kole, běhání, plachtění, jóga, jízda na koni  si ve svém životě usnadněte. Naučte se, jak se podpořit tím, že vložíte svou energii tam, kde můžete profitovat. Pokud milujete jógu, pořiďte si vlastní podložku na jógu a láhev s vodou, abyste byli plně připraveni, kdykoli vás přepadne nálada.

Přečtěte si také