Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 10. 2022

Štír 26. 10. 2022

Peněžní záležitosti se dnes mohou zamotat. Mohlo by dojít ke zpoždění v obdržení finančních prostředků, které vám náleží, což by mohlo být frustrující, ale lze to napravit. Tento den není vhodný pro investice, nákup nemovitostí ani pro hledání půjčky. Napětí spojené s řešením těchto záležitostí by mohlo vyvolat několik pochybností o vašich schopnostech hospodařit s penězi. Nezoufejte. Je to dočasné a pravděpodobně to nemůžete ovlivnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším blízkým může dojít k rozdílným názorům. Vy však obecně nemáte rádi konflikty a v takových případech se raději stáhnete do své ulity a zachováváte kamenné mlčení. V tomto případě je možná lepší říci svůj názor, i když neradi nesouhlasíte. Je lepší být k sobě upřímný, než se neobtěžovat.

Práce

Vaše nálada není nijak zvlášť silná, tak nepředstírejte, že je. Nemá smysl klamat ostatní, že se cítíte dobře, když tomu tak není. Potřebujete další emocionální podporu, tak se nebojte o ni požádat. Ostatní vám ji dluží.

Peníze

Ve své kariéře máte období pevnosti. Možná jste se ještě nedokázali rozhodnout pro kariérní cestu, ale vesmír vás žádá, abyste si vybrali nyní a zavázali se, že budete časem budovat to, co máte. Zejména instituce vám mohou být prospěšné ve snaze nashromáždit více peněz. Přemýšlejte o investování u nejbezpečnějších bank.

Zdraví

Překročení hranice mezi vyčerpáním a šetřením energie je delikátní cvičení, které potřebuje podporu zdravé stravy. Přílišná konzumace sacharidů a tuků vám může vzít vitalitu přímo z těla! Dejte si pár dní na pročištění. Zkuste si připravit lehká jídla v podobě polévky a salátu, aby si vaše trávicí ústrojí odpočinulo. Zároveň pijte denně bylinný čaj z dřevité betonie a verbeny.

Přečtěte si také