Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 11. 2022

Štír 26. 11. 2022

Dnes se můžete cítit obzvlášť vášnivě a toužit po chvíli o samotě se svou drahou polovičkou. Váš partner však může být zdržován jinými povinnostmi nebo nemusí mít náladu. To by mohlo být frustrující, ale nerozčilujte se. Nejste odmítnuti, i když to tak může vypadat. Domluvte si schůzku na zítřek. Lepší pozdě než nikdy!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám to dnes zdá příliš. Nejde o to, že byste nezvládli lásku jako takovou, ale spíše o vášeň a intenzitu, kterou je zahalena. Jste-li nezadaní a hledáte vztah, může se vám to vymstít. O takovém scénáři sotva sníte, takže byste možná měli být raději připraveni.

Práce

Uvolněte svou ostražitost a uvědomte si, že se můžete učit od ostatních. Když se tváříte, že všechno zvládnete, uzavíráte se neuvěřitelné moudrosti, která vám může v kariéře velmi pomoci. Buďte otevření ostatním lidem.

Peníze

Máte opravdu silný koktejl, vesmír vám dodává energii a podněty k tomu, abyste splnili všechny své úkoly a ukázali ostatním, že to myslíte vážně. Je to skvělá doba pro kontakt s druhými lidmi, abyste mohli vyjednávat o čemkoli, od smluv až po pronájmy. Nevyhýbejte se konfrontacím a nezapomeňte si říct o to, co si zasloužíte. Nemusíte křičet, protože ostatní vás přečtou jasně a zřetelně.

Zdraví

Dnes se budete cítit nejlépe, pokud se vám podaří zvýšit tepovou frekvenci. Tento den je vhodný k tomu, abyste se zaměřili na své cvičení - zejména pokud jste ho již delší dobu neprováděli. Pokud cvičení není zrovna slovo ve vašem pracovním slovníku, je na čase se na to podívat. Nemusíte dělat nic náročného - můžete si zkusit usnadnit dobrý návyk několika sedy-lehy před spaním. Jezte rozumně, i když máte chuť na extravagantní jídla. Není čas na požitkářství.

Přečtěte si také