Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 9. 2022

Štír 26. 9. 2022

Štíři, dnes byste se měli dobře sžít s převládající energií. Je tu mocná, transformující síla, která pomáhá dodat větší sílu vašemu egu a vitalitě. Všimněte si ohnivé energie tohoto dne, která podporuje vaši dynamickou a silnou osobnost, aby se projevila. Nebojte se projevit svou nezávislost v každé situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní romantika má v sobě nádech nepředvídatelnosti. Oba budete chtít spolupracovat na něčem trochu neobvyklém. Může to zahrnovat cestu, i když pravděpodobně nepůjde o cestu do cizí země. Stejně tak by to mohla být cesta za skutečným porozuměním, která vám oběma pomůže naučit se, jak se k sobě navzájem skutečně chovat.

Práce

Vaše flexibilní a přizpůsobivá povaha bude klíčovou výhodou. Ostatní lidé se chovají velmi tvrdohlavě, ale vy máte moc je uvolnit a pomoci jim vidět v situaci humor. Pomůžete jim otevřít oči pro širší perspektivu. Učinit tak je klíčové.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Ne vždy říkáte, co chcete, protože se bojíte, že byste mohli zranit city ostatních. To vám příliš neprospívá, hromadí se ve vás zášť, která se projevuje nezamýšlenými, nenápadnými způsoby. Uvolnění cesty k sebevyjádření je dobrý postup, do kterého se můžete pustit. Zkuste si nacvičit, že si ráno řeknete, jaký budete mít den: podívejte se přímo do zrcadla a promluvte sami k sobě! Zní to hloupě, ale funguje to, zejména při současné nebeské energii ve hře!

Přečtěte si také