Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 2. 2024

Štír 27. 2. 2024

Štíři, brzy byste mohli obdržet zprávu o nečekaném přílivu peněz. Může se jednat o peníze, které jste si vydělali sami, ale pravděpodobněji půjde o příjem z investic. Pokud vlastníte akcie, dluhopisy nebo pozemky, očekávejte, že jejich hodnota prudce vzroste. Pokud pracujete ve firmě, která má dobrý plán podílů na zisku, nebuďte překvapeni, pokud se výše dosažených zisků v tomto roce zdvojnásobí. Ať už je to cokoli, jste na dobré cestě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám přináší příležitost rozpustit ledy, pokud jde o někoho zvláštního. Možná i vy potřebujete překonat jednu nebo dvě zábrany, abyste se mohli dát do pohybu. Místo toho, abyste to přehnali a dělali všechno špatně, stačí, když k dotyčnému přistoupíte s vřelým a přátelským úsměvem, a pak už to jen vezmete.

Práce

Dnes jste ve skvělé pozici a máte nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali na vrchol v jakékoli situaci, ve které se ocitnete. Důvěřujte si a přijímejte všechny výzvy, aniž byste odsuzovali ostatní. Úspěch je váš.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo studených telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech svých podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

Tento den pro vás může být mimořádně zajímavý. To znamená, že se budete těšit ze zdravého pocitu pohody a zvýšené bystrosti, která vás vede k tomu, abyste důvěřovali svým instinktům. Pokud se vám podaří prodloužit běžnou dobu tréninku, budete schopni najít nový práh, jít dál a tlačit na sebe o něco víc než obvykle, aniž byste se cítili nepříjemně.

Přečtěte si také