Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 10. 2022

Štír 28. 10. 2022

Váš smysl pro hru by vás mohl dostat do potíží. Takový přístup by mohl narazit na někoho, kdo se snaží držet se svého úkolu a brát věci vážně. Může pro vás být obtížné poznat, kam až můžete v dané situaci zajít. Možná budete chtít druhého člověka donutit, aby se připojil k vašim eskapádám, ale zároveň vidíte, že je třeba se usadit a brát to vážně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít příležitost zvednout se z gauče, vypnout televizi a být přítomni svému blízkému. Pokud je možné se sejít, nezvěte svou drahou polovičku na další jídlo. Tentokrát se odvažte udělat něco jiného, co vám vykouzlí úsměv na tváři. Vyjděte daleko za své běžné hranice a vyzkoušejte věci, o které jste se ještě nikdy nepokusili. Jděte odvážně vpřed a znovu se zamilujte!

Práce

Používejte to, co víte, místo toho, abyste si vymýšleli věci, které nevíte. Něčí mentální škádlení je docela divoké, ale to neznamená, že byste měli tuto osobu vyřadit nebo předstírat, že víte víc. Buďte upřímní a otevření novému pohledu.

Peníze

Ve své kariéře máte období pevnosti. Možná jste se ještě nedokázali rozhodnout pro kariérní cestu, ale vesmír vás žádá, abyste si vybrali nyní a zavázali se, že budete časem budovat to, co máte. Zejména instituce vám mohou být prospěšné ve snaze nashromáždit více peněz. Přemýšlejte o investování u nejbezpečnějších bank.

Zdraví

Vyvažujete svůj jídelníček? Není pro vás téměř nic nudnějšího než myšlenka na to, že děláte něco, co vás vyživuje. Mnohem raději byste pečovali o někoho jiného a měli na tom založený vztah! Ať už se jedná o váš jídelníček, nebo cvičební režim, je důležité vytvořit si k sobě vztah, který vás povzbudí a přinese vám trochu vzrušení z toho, že zůstáváte zdraví. Pokud dáváte přednost kontaktu s jinými lidmi, přihlaste se do on-line kurzu výživného vaření nebo se připojte k virtuálnímu chatu o cvičení.

Přečtěte si také