Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 12. 2022

Štír 28. 12. 2022

Dnes se můžete cítit obzvlášť společensky. Možná budete chtít vyhledat staré přátele, se kterými jste se dlouho neviděli, možná abyste se zbavili minulých hádek nebo zraněných citů. Dbejte na to, abyste je uvolnili, místo abyste je znovu vyvolávali. Mohli byste se cítit citlivější než obvykle, a tak jakékoliv vysvětlování může vést k třenicím. Uvědomte si dobré vlastnosti svých přátel, abyste se mohli těšit z jejich společnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vyzařují energii, která vás podporuje v tom, abyste našli sto a jeden důvod, proč s určitou osobou nechcete chodit, a jeden velmi silný a kontroverzní důvod, proč s ní chodit chcete. Rádi jste podivíni a neradi jste jen součástí davu. Rande, o kterém uvažujete, vás jistě zaujme, ale je to ten druh pozornosti, který opravdu chcete nebo potřebujete?

Práce

K někomu, s kým pracujete, přistupujte přísněji. Příliš dlouho jste snášeli nezralý přístup této osoby. Zdůrazněte, že je třeba se opět soustředit na práci a společný cíl. Týmová práce je pro úspěch nezbytná.

Peníze

Pokud vás v poslední době trápí peníze, zdravý aspekt vám pomůže dostat se z této rutiny. Události otřesou vaším domácím životem a vnitřními emocemi. Může se zdát, že pocity přicházejí odnikud. To vše vám však uvolňuje cestu k uvolnění starých vzorců, abyste mohli pokročit ve svém finančním životě. V zaměstnání jste nabádáni, abyste vyjádřili svůj názor. Nedovolte, aby si někdo jiný nárokoval zásluhy za vaši práci.

Zdraví

Ať už je vaše definice moci jakákoli, ve vzduchu je jí nyní hodně. Současná planetární konfigurace je jako mít v jednom týmu Arnolda Schwarzeneggera a Michaela Jordana. Syrová síla a jasná inteligence spojují své síly. Tuto sílu můžete využít ke zlepšení toho, o čem víte, že je vaším slabým místem. Pokud to má něco společného s jídlem, zkuste si tento týden místo jídla venku nakoupit jídlo předem. Prostřete si a užívejte si výhod opravdové snídaně.

Přečtěte si také