Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 2. 2024

Štír 28. 2. 2024

Štíři, dnes si nemůžete pomoci, ale cítíte se trochu frustrovaní. Máte kam jít, koho navštívit, ale zdá se, že se nemůžete dostat z domu. Vaše povinnosti jsou nyní doma a situace se ještě nějakou dobu nezmění. Můžete si však bez větší námahy naplánovat minidovolenou. Dopřejte si jeden večer fantastické jídlo s sebou a starý film. To by mohlo být to pravé, co vám zvedne náladu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes pocítíte potřebu vzrušení, uděláte nejlépe, když se trochu nadechnete a odpočinete si od milované osoby. Dnešní postavení planet znamená, že je velká šance, že se vám podaří rozptýlit pavučiny, které se ve vztahu v poslední době možná nahromadily, a také vám to pomůže znovu objevit osobní zásobu vnitřní radosti a štěstí.

Práce

Ostatní lidé vás dnes budou automaticky přitahovat díky vaší důvěryhodné a pracovité povaze. Tyto aspekty vaší osobnosti budou oceněny. Díky tomu budete mít na pracovišti velkou moc.

Peníze

Chystáte se provést zásadní změny ve způsobu podnikání. Možná uvažujete o přestěhování do jiného domova nebo zaměstnání. Do vašeho pracovního sektoru proudí zralá, rozumná energie. Čím více se naučíte přijímat odpovědnost a dokážete ostatním, že se na vás mohou spolehnout, tím více vás finančně odmění. Nevyhýbejte se tomu, co by vás mohlo potenciálně posunout vpřed.

Zdraví

Využijte svou jemnější stránku a všimněte si, že potřebujete změnit své zaměření. Dnešní aspekty vás žádají, abyste se zaměřili na mateřskou, pečující stránku života. Existuje něco, co potřebujete a doufáte, že vám to poskytne někdo jiný? Kompenzujete si to tím, že poskytujete druhým, co můžete, místo abyste se soustředili sami na sebe? Udělejte si čas a znovu se zaměřte na sebe tím, že si uklidíte skříň nebo ledničku, což je projekt založený na vašich vlastních potřebách.

Přečtěte si také