Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 8. 2022

Štír 29. 8. 2022

Některé dopisy, šeky nebo telefonáty, které jste možná dlouho očekávali, se mohou stále odkládat, Štíři. Není důvod se příliš rozčilovat, protože zpoždění nemůžete ovlivnit. Nejlepší bude najít si něco jiného na práci a nechat vše, na co čekáte, přijít. Nebylo to ztraceno, přijde to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to hřejivý a uklidňující den, kdy vám blízkost milované osoby přináší hluboký pocit bezpečí. Současný nebeský aspekt vám dává příležitost k odpočinku. Protože mezi vámi existuje jen velmi málo konfliktů, oba rádi nasloucháte tomu, co ten druhý říká o vztahu, o životě, o všem. Prostě si užívejte něžný pocit sounáležitosti.

Práce

Dnes se můžete svézt na vlně štěstí a přízně osudu, ale pouze pokud dokážete ignorovat ty, kteří se k vaší situaci staví negativně. Nezabývejte se jejich nezdravým a krátkozrakým pohledem.

Peníze

Pokud jde o práci a peníze, patříte mezi nejchytřejší. Rozumíte fungování vnitřních struktur a umíte dobře plánovat a realizovat investiční plány. Nyní máte podporu vesmíru, abyste hledali partnery pro nový podnik nebo rozšířili síť svých kontaktů v oblasti podnikání. Aspekty poskytují štěstí a nápady. Jen vy víte, kam to nakonec povede.

Zdraví

S dnešní planetární energií můžete mít pocit, že po vás lidé chtějí příliš mnoho. Dost možná budete mít pocit, že si nějaký velký chlubil hraje s tím, co vám patří, a to není příjemné. Nezoufejte, je to jen dočasné opatření. Nebojte se použít svůj důvtip, abyste si pomohli získat zpět své území. Nic vám nebrání v tom, abyste si nárokovali svůj prostor, a vzhledem k dnešní nebeské konfiguraci vám nikdo nemůže mít za zlé, že se cítíte ukřivdění.

Přečtěte si také