Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 1. 2024

Štír 3. 1. 2024

Romantika je dnes ve vzduchu, Štíři. Je to ideální čas, abyste vypadali co nejlépe a pozvali někoho určitého na večeři. I když jste již šťastně sezdaní, proč nevyužít příznivé nálady a nenaplánovat si s partnerem zvláštní rande? I staré manželské páry mají čas od času nárok na romantiku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset ještě hodně lovit, abyste získali odpovědi, které jste hledali. Pokud se někdo záměrně vyhýbá odpovědi, nebudete bohužel v takovém rozpoložení, abyste se s tím dokázali vyrovnat. Na druhou stranu nepomůže ani to, když se z něj budete snažit informace vynutit. Snažte se být pokud možno rozumní.

Práce

Místo toho, abyste se zabývali všemi negativními aspekty svého současného plánu, podívejte se na jeho výhody.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Elvis Presley zemřel na selhání srdce. Zaujalo vás to? Pokud nerozumíte slovu tuk, je čas jít na internet a udělat si patnáctiminutový průzkum. Musíte chránit své srdce před vysokou hladinou cholesterolu. Nasycené tuky (živočišné produkty a mléčné výrobky) stimulují játra k tvorbě cholesterolu a existuje řada důkazů prokazujících jejich nepříznivý vliv na tepny. Lepší jsou nenasycené tuky: avokádo, arašídy a olivový olej. Žijte a učte se.

Přečtěte si také