Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 10. 2022

Štír 3. 10. 2022

Dnes vám může přijít dlouho očekávaný dopis nebo telefonát od přítele, který žije v jiném státě nebo v cizí zemi. To by mohlo otevřít komunikační linky do té míry, do jaké už dlouho nedosáhly. Od doby, kdy jste si byli naposledy blízcí, jste s přítelem značně vyrostli, takže je to téměř jako zcela nové přátelství. Užijte si opětovné poznávání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek se vám může zdát obzvlášť záhadný a váš poslední milenec ještě záhadnější. Planety totiž naznačují, že citová atmosféra mezi vámi může být poněkud zvláštní. Určitě je v něm hodně vášně a skutečné péče, ale zároveň je zde bariéra, která se vás obzvlášť týká, protože se rádi cítíte někomu citově blízcí. Nevzdávejte se.

Práce

Než začnete ostatním říkat, jak mají postupovat, ujistěte se, že víte, s kým máte tu čest. Osoba, se kterou mluvíte, může být zkušenější než vy a je pravděpodobné, že se urazí kvůli vaší troufalosti. Buďte opatrní.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

Jste přirozený vychovatel a bez ohledu na to, jak moc vám říkáme, abyste se starali sami o sebe, vždy budete mít potřebu starat se o druhé. Snažte se tyto dvě činnosti spojit, kdykoli je to možné. Ve skutečnosti vám planetární energie ve hře dává zvýšenou vnímavost a vy jste intuitivně schopni vycítit své hranice. Možná zjistíte, že se během současného tranzitu probouzíte brzy ráno. Je to skvělá doba na to, abyste se prošli a věnovali si trochu osobního času - a možná se to bude líbit i psovi!

Přečtěte si také