Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 10. 2022

Štír 30. 10. 2022

V současné době se vaším životem prohání mírný vítr změn. Máte pocit novosti a otevřeného přístupu ke světu. Některé vnější události ve vás vzbuzují dojem, že konkrétně postupujete směrem k novému životu. Můžete očekávat příjemná překvapení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lásku nenajdete na stejných místech jako obvykle. Dnes uvidíte, že hledání lásky musí být zcela novou a odlišnou zkušeností. Přestože obvykle nejste nadšeni z ostrých, kořeněných nebo cizokrajných jídel, prospělo by vám, kdybyste vyzkoušeli alespoň nějaké jídlo s sebou, které je trochu avantgardní. Brambory možná nebudou chutnat stejně, ale váš milostný život se může zlepšit.

Práce

Těžké emocionální drama jiných lidí vás stáhne dolů. Dokonce i vaše osobní problémy budou pronikat na vaše pracoviště a bude pro vás obtížné soustředit se na cokoli jiného než na domácí život. Snažte se tyto záležitosti oddělit od práce.

Peníze

Ve své kariéře máte období pevnosti. Možná jste se ještě nedokázali rozhodnout pro kariérní cestu, ale vesmír vás žádá, abyste si vybrali nyní a zavázali se, že budete časem budovat to, co máte. Zejména instituce vám mohou být prospěšné ve snaze nashromáždit více peněz. Přemýšlejte o investování u nejbezpečnějších bank.

Zdraví

V důsledku dnešního postavení planet je k dispozici velké množství emocionální energie a nikdo ji nepocítí tak silně jako vy! Vaše přirozené sklony k péči o druhé jsou díky tomuto umístění využity a vaše citová vazba k lidem, kteří jsou vám blízcí, během těchto několika dní ještě zesílí. Abyste pomohli rozptýlit část intenzivní energie, snažte se každý den trochu cvičit  nejlépe ráno.

Přečtěte si také