Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 9. 2022

Štír 30. 9. 2022

Očekávejte, že dnes nasměrujete hodně energie do partnerských vztahů. Ať už se jedná o nové nebo dlouhodobé partnerství, obchodní nebo osobní, jeho udržení nyní vyžaduje zvýšené úsilí. Možná spolu s partnerem potřebujete více komunikovat. Podělte se o své obavy nebo proberte nějaké plány do budoucna, které se trochu liší od toho, co obvykle děláte. Vynaložte úsilí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V oblasti romantiky dnes panuje jistá konkurence. Lidé se pravděpodobně vrátí do fáze svého dětství. Pokud se tedy váš partner rozhodne, že bude mít mamutí a krvelačné záchvaty vzteku s mlácením rukama a nohama, raději ho nechte, ať si s tím poradí. O deset minut později už zapomene, proč byl celý ten povyk.

Práce

Doufáte, že najdete únik od obtížných problémů, které řešíte. Bohužel však intenzita pokračuje – jen lidé a prostředí se trochu mění. Snažte se zachovat si smysl pro humor.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

V těchto náročných obdobích se doporučuje vést si snový deník. Sny mohou obsahovat cenné informace pro bdělý život. Zvyk zapisovat si sny skutečně usnadňuje jejich zapamatování. Neexistují žádná hodnocení určující, co se ve snech může vysílat a co ne, takže je můžete brát stejně vážně jako výtvarná díla, která jste vytvořili v dětství. Respektování svých snů vás učí sebeuvědomění a zostřuje vaše chápání toho, na čem vám skutečně záleží.

Přečtěte si také