Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 4. 2023

Štír 4. 4. 2023

Připravte se na emocionální odezvu, která je dnes pravděpodobná, pokud budete příliš majetničtí vůči svému romantickému partnerovi, Štíři. Mohly by se objevit otázky týkající se svobody versus závazku, ať už jste zapojeni do blízkého vztahu, nebo ne. Možná jsou tyto pocity jednoduše vnitřní a vy se snažíte ujasnit si svůj postoj k dané záležitosti, než budete pokračovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt dává vám i vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) šanci odlehčit si po období, které lze označit za mimořádně těžké. Potřebujete tuto přestávku, abyste si uvědomili, že nedávné události váš vztah jako pár nijak skutečně nepoškodily, ale pouze vás vystavily zkoušce. Využijte této příležitosti k tomu, abyste si někam vyšli a pobavili se.

Práce

Nic vás nezastaví. Jste parní válec, který se řítí svým dnem s velkou silou a přesvědčením. Cokoli potřebujete, máte na dosah ruky, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Najednou všechno, na čem jste pracovali, zapadá úhledně na své místo.

Peníze

Čeká vás období finančních rozhodnutí. Vaše peněžní snahy se rozšiřují a pomáhají vám vydělat více než kdy jindy. Možná jste natolik zaneprázdněni, že vám nezbývá čas na přátele a společenské kontakty. Možná budete muset najít rovnováhu mezi pracovními a finančními povinnostmi a potřebou občas upustit páru. Určitě si to zasloužíte.

Zdraví

Svět se od loňského roku změnil a nikdo z nás není imunní vůči změnám, které se odehrávají v našem osobním životě. Dávání získalo nový význam: musíme dávat ze své mysli, ne ze své peněženky. Musíme se otevřít novému způsobu života s druhými. Berte toto období změn vážně a nezůstanete pozadu. Jóga je úžasné cvičení, které dává sílu mysli, aby ukázala tělu nový způsob bytí.

Přečtěte si také