Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 9. 2022

Štír 6. 9. 2022

Pokud se dnes cítíte ospale, Štíři, pusťte si nějakou optimistickou hudbu, která vás nabudí. Ať už to bude vaše oblíbená melodie nebo rádio, velmi vám to pomůže. Zatímco se budete věnovat své práci, trochu si zatančete nebo zazpívejte. Domácí práce, vyplňování dokumentů – prostě cokoli vám půjde rychleji s trochou rytmu. Navíc je to pak větší zábava! Vneste do svého dne trochu legrace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve dnech, jako je ten dnešní, se můžete cítit trochu nervózní. Dnešní planetární konfigurace může vás i vaše blízké přivést do emocionálních extrémů. Oba se můžete pohádat a pak si přísahat, že si budete navždy stát po boku. Na romantické klouzavé stupnici od jedné do deseti dostává tento den devítku, protože si nakonec uvědomíte, jak moc pro sebe navzájem znamenáte.

Práce

Setkáte se s velmi důležitým partnerem. Je to podpora, kterou jste hledali. Tato osoba je jakýmsi dobrodincem. Společně dokážete kouzla, která byste sami nikdy nedokázali. Myslete ve velkém.

Peníze

Toto období se týká všech způsobů, jakými se obracíte na ostatní, ať už pracovně, nebo pro potěšení. Vzhledem k tomu, že harmonická aktivita ovlivňuje vaše skupiny, společenské aktivity a samostatné podnikání, můžete přemýšlet o tom, jak využít své sociální sítě k zahájení nějakého nového podnikatelského záměru. I kdyby to mělo být na nějakou dobu jen na vedlejší koleji, možná zjistíte, že spojení s ostatními může mít velký význam.

Zdraví

Konflikty nejsou vaší specialitou a možná se dnes otočíte zády k těm, kteří se v nich zdánlivě vyžívají. Nesnažte se pochopit, proč druzí dělají to, co dělají, nebo říkají to, co říkají. Pokud se vám podaří vyhnout se zapojení do konfliktu, poplácejte se po zádech. Berte se dnes vážně a myslete na své zdraví. Vaše záda podporují vaše tělo v době stresu. Je důležité, abyste přiměřeně uvolnili celá záda. Na místě je jóga nebo horká koupel.

Přečtěte si také