Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 10. 2022

Štír 7. 10. 2022

Prostřednictvím přátel nebo skupinové aktivity se k vám dnes mohou dostat zajímavé zprávy. Mohlo by se jednat o něco blízkého vašemu domovu nebo o intelektuální téma, o kterém se možná diskutuje ve skupině. Budete o tom chtít co nejdříve informovat ostatní. Než tak učiníte, ujistěte se o svých faktech. Některé z nich mohou být zkomolené.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii, kterou planety vyzařují, je dnes romantika spíše úsměvnou záležitostí, za což jste vděční, protože život byl v poslední době možná trochu napjatý. Možná jste neměli v úmyslu se s někým seznámit, ale když se dnes večer někam vydáte, může to být zlomový okamžik. Jedno je jisté: bude to smysl pro humor, který sdílíte, a který vás s někým bolestně zábavným svede dohromady.

Práce

Nepřepínejte dlouhodobý trend, který sledujete. Během několika příštích týdnů se tento trend bude pohybovat směrem dozadu místo dopředu. Počkejte, až se věci opět začnou hýbat kupředu, a teprve potom se plně věnujte tomuto novému podniku.

Peníze

Nyní máte aktivitu, která ovlivňuje skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost. Je to skvělá doba na to, abyste si prošli své kontakty a zjistili, jak by vám někdo mohl pomoci rozvinout nový nápad do podoby produktu nebo služby, která by vám vydělávala peníze. Vy máte know-how, ale tento druhý člověk má peníze nebo konexe, aby to posunul na další úroveň.

Zdraví

Dnešní tranzit je především o logickém myšlení: jak byste z tohoto aspektu mohli těžit? Vezměte si například svůj sklon uzavírat se do sebe. Na určité stresy můžete reagovat tím, že se budete často zdržovat uvnitř, přejídat se a citově se uzavírat. Zeptejte se sami sebe: je to opravdu to, co byste měli dělat? Nyní využijte nebeskou energii k tomu, abyste se přiměli vyjít ven a dát si trochu pohybu s vědomím, že je to správná věc. A nezapomeňte se o své pocity podělit s přáteli.

Přečtěte si také