Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 10. 2022

Štír 8. 10. 2022

Jste plní radosti! Přichází k vám obrovská vlna lásky. Vše, co se týká romantiky, by mohlo být dovedeno do extrému. Extrém ve směru lásky a bezbřehé tvořivosti znamená, že v určitém okamžiku dojde k dramatickému výkyvu opačným směrem. Dnes se musíte zabývat pouze vzestupem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den by mělo být setkání se spřízněnou duší přinejmenším reálnou možností. Ačkoli technicky vzato můžete svého pravého partnera potkat kdekoli a kdykoli, ve vzduchu dnes panuje určitá zásadní rovnováha, která podporuje harmonická setkání. Především musíte být naprosto a skutečně sami sebou.

Práce

V průběhu dne se budete cítit stále více společensky. Budete toužit být obklopeni dobrou společností. Než se rozběhne pracovní týden, dopřejte si ho. Pokud dnes budete muset jít do práce, společnost druhých vám pomůže.

Peníze

Nyní máte aktivitu, která ovlivňuje skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost. Je to skvělá doba na to, abyste si prošli své kontakty a zjistili, jak by vám někdo mohl pomoci rozvinout nový nápad do podoby produktu nebo služby, která by vám vydělávala peníze. Vy máte know-how, ale tento druhý člověk má peníze nebo konexe, aby to posunul na další úroveň.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit rozpínavosti v domácím životě, v citovém životě a ve vztahu k sobě samým. Využijte tuto energii k odstranění všech nevyřešených problémů ve svém domácím životě. To může znamenat, že se podíváte na své zdravotní návyky a zeptáte se sami sebe, zda skutečně žijete tak pohodlně, jak byste chtěli. Jíte dostatek zelené listové zeleniny, abyste udrželi správný chod trávicího traktu? To je jeden z druhů jarního úklidu, který musí probíhat po celý rok!

Přečtěte si také