Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 11. 2022

Štír 9. 11. 2022

Zprávy o těžkém osudu znevýhodněných lidí ve světě vás možná přimějí k myšlence, že byste pro změnu udělali víc než dosud. To je chvályhodný cíl, ale vy máte větší sklon vidět romantickou stránku pomoci potřebným než drsnou realitu situace. Než se dnes rozhodnete pustit do nějaké nové ambice, zvažte ji ze všech úhlů. Možná změníte názor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Prospělo by vám, kdybyste využili každé příležitosti, kdy můžete vyjádřit, co cítíte ke svému současnému vztahu. Nestává se často, abyste měli příležitost hlouběji si promluvit o určitých problémech, které mohou vést k pocitům odloučenosti. Máte toho hodně, o čem byste si měli promluvit. A rozhodně to stojí za námahu, protože vaše partnerství (současné nebo budoucí) má před sebou ještě spoustu kilometrů.

Práce

V mnoha ohledech se cítíte uvězněni svým okolím. Společenský tlak vás přesvědčuje, že musíte jednat nebo myslet určitým způsobem. Přijměte odvahu, kterou v sobě máte, a vězte, že nakonec je nejdůležitější být věrný sám sobě.

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaším domem peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás motivuje k tomu, abyste zůstali doma a pracovali na svém hlavním problému: na svém zdraví! Každý se musí alespoň jeden měsíc v roce zaměřit na zdravé návyky a vám prospěje, když si tento měsíc zvolíte za svůj. Zkontrolujte si, jak se skutečně cítíte. Virtuální lekce jógy nebo procházka brzy ráno vás vycentrují na zbytek dne.

Přečtěte si také