Denní horoskop STŘELCE na 17. 7. 2022

Střelec 17. 7. 2022

Střelci, ve vašem dni hrají důležitou roli rodinné záležitosti. Mluvte od srdce a řekněte svým příbuzným, jak moc pro vás znamenají. Celkově se můžete cítit rezervovaně, co se týče energie. Nemějte pocit, že byste teď museli dělat nějaké velké pokroky. Je to spíše období, kdy si můžete užívat toho, na čem jste pracovali. Odpočiňte si a sklízejte plody své tvrdé práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská energie znamená, že by to mohl být váš smysl pro humor, který dnes někoho přivede k šílenství, nemluvě o vašem skvělém zdravém vzhledu a nádherných vlasech. Budou to vtipy a zábavné historky, které vyprávíte, co k vám přitáhne jejich pozornost. A možná zjistíte, že oba sdílíte stejnou životní filozofii a také mnoho dalších věcí. Hodně štěstí.

Práce

Dnes budete pod tlakem lidí z vašeho okolí dost vystresovaní. Ostatní pracují na plné obrátky a tato energie se přenáší i na vás. Snažte se co nejlépe protřídit nesmysly a přejít rovnou k faktům.

Peníze

Tento týden se týká astrologické aktivity ve vašem domě dluhů. Můžete obdržet účet, telefonát nebo upomínku ohledně nezaplacené faktury. Neignorujte ji. Pokud tak učiníte, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohlo by se to zhoršit, což by znamenalo další penále. Osoba, které dlužíte peníze, může přijmout náhlý a možná nepříjemný způsob vymáhání.

Zdraví

Pro vaše zdraví je důležité věnovat pozornost svému podvědomí. Je toho hodně, co se děje "pod povrchem", a vy byste o tom raději věděli, než abyste o tom nevěděli, že? Jedním ze způsobů, jak mít přehled o svých podvědomých obavách a touhách, je vést si snový deník. Je to jednodušší, než se zdá - pokud jste si deník nikdy předtím nevedli. Stačí si každé ráno vyhradit pět až deset minut a během snídaně si načrtnout svůj sen. Objeví se vhledy.

Přečtěte si také