Denní horoskop STŘELCE na 18. 12. 2022

Střelec 18. 12. 2022

Tento den je ve znamení rychlého tempa, které vás může nechat trochu stranou. Možná byste chtěli dělat věci pomaleji, ale energie dne nedovoluje váhání nebo otálení. Je vhodná doba vyrazit ven a být ve společnosti. Navazujte důležité kontakty s ostatními a snažte se zvládat více úkolů. Mějte po ruce humor a pružné způsoby jednání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás může povzbudit k tomu, abyste se uzavřeli před jednou konkrétní osobou, protože je to mnohem snazší, než abyste jí museli vysvětlovat, jak vás její jednání v poslední době ranilo a rozrušilo. Odvrácení se však problém jen zhorší. To, co skutečně potřebujete, je udělat první krok k nějakému rozhovoru, protože jen ten může způsobit zázrak, v nějž tajně doufáte.

Práce

Vaše inovativní nápady dnes pravděpodobně získají novou podobu. Věnujte zvýšenou pozornost geniálním myšlenkám, které se vám budou honit hlavou. Máte příležitost začít něco velkého. Dejte průchod své jedinečné, inovativní stránce.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem své společenské nebo pracovní skupiny a právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Abyste se vyhnuli uvíznutí v negativních vzorcích chování, je třeba odložit úsudek, ujasnit si, co vám nejlépe vyhovuje, a udělat vše pro to, aby den skončil pozitivně. Pokud zůstanete otevření a láskyplní sami k sobě, i když jste učinili špatné rozhodnutí, budete mít příležitost dozvědět se, co vás k tomu vedlo. Je to vhodná doba k vytvoření správných stravovacích a pohybových návyků. Pokud se obvykle rozhodujete o svém oblečení den předem nebo pokud jste dobří v plánování víkendové zábavy, zkuste použít stejný typ plánování směrem k jídelníčku a cvičení na další den.

Přečtěte si také