Denní horoskop STŘELCE na 19. 8. 2022

Střelec 19. 8. 2022

Střelci, dnes můžete být konfrontováni s jednou z drsnějších stránek své osobnosti. Může to být trochu šok, když se něco takového stane. Může se stát, že vzplane váš temperament nebo budete bojovat s pocity žárlivosti. Obvykle jste nad svými emocemi na vrcholu a ztráta kontroly jakýmkoli způsobem vás rozčiluje. Nezoufejte. Jste člověk jako každý jiný. Poučte se z této zkušenosti a jděte dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že partneři procházejí nějakým obdobím, které jste nikdy předtím nezažili, ale možná to platí i pro vás. Aspekt, který je ve hře, podporuje objevování šíleného, špatného a velmi odlišného. Možná se rozhodnete vyrazit někam na zcela nové místo a vzdáte se starých známých. Vyzkoušejte něco, co ve vás skutečně živí onen prvek vzrušení, a oba prožijete zcela nezapomenutelný den.

Práce

Vaše celková nálada se změnila z výlučné na inkluzivní, a to je dobře. Díky této změně postoje se vám bude dařit. Otevřete se více myšlenkám tohoto druhu a dosáhnete úspěchu na pracovišti.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě v oblasti cestování, vzdělávání a duchovnosti. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Aspekt dne vám dodá úžasný příliv pozitivní energie. Můžete mít pocit, že je všechno možné. Tento šťastný pocit se může dotknout ostatních doma i v práci. Užívejte si své lehkovážnosti a oslavujte ji tím, že ji budete podporovat u druhých. Dokonce i jídlo, které jíte, může odrážet úctu k tomuto druhu energie. Skvělým začátkem jsou biopotraviny pěstované s respektem k Zemi (a mají lepší chuť).

Přečtěte si také