Denní horoskop STŘELCE na 20. 9. 2022

Střelec 20. 9. 2022

Nedostatek komunikace mezi vámi a někým blízkým by mohl vést k nedorozumění, Střelci. Možná se to nezdá tak důležité, ale někdy může nedostatek jasnosti vést ke špatným pocitům v budoucnosti. Ujasněte si se všemi své záměry. Pokud si někdo něco z toho, co říkáte, špatně vyloží, vysvětlete to hned přesněji. Nechcete přece, aby se vám nějaká neopatrná slova vymstila.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná svého partnera obviňujete neprávem. Možná si vás neváží tolik, kolik vyžadujete. Možná vám zapomněl přinést ranní šálek kávy s nízkotučným mlékem až do postele. Ať už je důvod jakýkoli, dejte jim pokoj. Musíte si uvědomit, jakou roli v případné nespokojenosti hrajete i vy.

Práce

Lidé nebudou zrovna spolehliví, takže si dávejte pozor, komu věříte. Jiní mají plno řečí, ale žádné nekonají činy. Nápadů je spousta, ale vidět tyto nápady realizovat, to už je jiná hra. Důvěřovat můžete pouze sami sobě.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční, protože do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vaší oblasti peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k většímu počtu hodin, lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Když se začneme zabývat svým zdravím, a zejména stravou, je toho hodně, na co se musíme zaměřit. Chování naučené z dětství jen tak nezmizí. Jídlo je všude: dokonce i v našich vztazích. Je to klíčový způsob, jakým se vztahujeme ke světu. Změna stravy mění na určité úrovni to, kým jste, a to může být vyčerpávající. Nenechte se odradit, pokud vás to přemůže. Nezapomeňte, že pokud o jídle přemýšlíte zdravým způsobem, už děláte pokroky!

Přečtěte si také