Denní horoskop STŘELCE na 21. 9. 2022

Střelec 21. 9. 2022

Dnes vás může trápit melancholie, která se zdá, že nemá žádný reálný základ, a způsobovat starosti přátelům, rodině i partnerovi. V takových dnech je nejlepší, Střelci, nepodléhat sklíčenosti, ale raději se vrhnout do práce a projektů, které máte rádi. I když se vám možná nebude chtít do společnosti, společnost druhých vás může vrátit do pohody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte zvláštní smysl pro humor, protože se smějete jen svým vlastním vtipům. Dnes může být váš milovaný člověk povzbuzen k tomu, aby si vás dobíral na téma, které je uctíváno. Možná si neuvědomili, že tím potenciálně riskují svůj život, ale někteří lidé se to prostě musí naučit. Můžete pohrdavě zírat, ale neberte si to příliš osobně. Nestojí to za to.

Práce

Pravděpodobně se budete bránit nápadům nebo přáním někoho jiného, protože cítíte, že se vás tato osoba snaží ovládat nebo s vámi manipulovat. S největší pravděpodobností se vám tato osoba jednoduše snaží pomoci, proto buďte otevření a ochotní přijímat rady od druhých.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční, protože do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vašeho domu peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k většímu počtu hodin, lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Být otevřený změnám je ohromující a osvobozující zároveň. Díky planetární energii je vhodná doba pro to, abyste se otevřeli změnám nebo zlepšením ve svém jídelníčku. Dieta neznamená pouze "zhubnout" - znamená také vědět, co a kdy jíst. Znamená to odpočívat, aby si vaše vnitřní orgány odpočinuly, a uspořádat si jídelníček tak, aby fungoval co nejefektivněji. Vaše strava je něco, co by vás mělo zásadně bavit. Nezapomeňte, že vaše síla vypadat co nejlépe spočívá ve vaší stravě!

Přečtěte si také