Denní horoskop STŘELCE na 23. 3. 2024

Střelec 23. 3. 2024

Střelci, dnes se na vás mohou valit věci ze všech stran. Dříve či později budete nuceni jednat. Může se zdát, že se stěny místnosti pomalu bortí. Tlak se stupňuje a vzduch začíná stagnovat. Vyrazte si ven zaběhat. Cvičení vám pomůže uvolnit část tlaku, který cítíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mluvit o věcech, kterými rádi trávíte čas, by mohlo být trapné. Zbožňujete práci, i když jste na dovolené, a také milujete svou schopnost organizovat a dosahovat úspěchů díky disciplíně. Určitě máte dnes co dělat, abyste se ohledně určité záležitosti opravdu uvolnili. Musíte se vzdát svých starostí a užívat si.

Práce

Dnešním dnem začíná čtyřtýdenní cyklus, v němž budete buď sklízet ovoce, nebo si uvědomovat své neúspěchy. Je to pro vás velmi vrcholné období, takže se připravte na zásadní hodnocení a změny.

Peníze

V práci máte uši nadřízených, a tak si nezapomeňte naplánovat pravidelné schůzky, na kterých se budete kontrolovat. Mezitím se zrychlí váš společenský život, takže nastane skvělá doba pro setkávání s novými lidmi a lepší poznávání kolegů a mentorů. Ve vašich sdruženích je síla.

Zdraví

Možná se tajně domníváte, že stačí udělat něco napůl. Je načase toto malé tajemství vyvrátit  jediná osoba, kterou skutečně klamete, jste vy sami. Začněte regulovat své chování a všímejte si, kdy se vzdalujete od zamýšlených cílů. Je dost pravděpodobné, že si kladete příliš vysoké cíle. Zkuste zkrátit dobu cvičení, zmírnit dietu a vybudovat si návyk pravidelně plnit to, co jste si předsevzali.

Přečtěte si také