Denní horoskop STŘELCE na 23. 4. 2022

Střelec 23. 4. 2022

Tento den pro vás není obyčejný, Střelci, rozhodně ne takový, kdy byste měli dlouho spát. Vstaňte a dejte se do pohybu. Příležitosti jsou na dosah ruky a čekají, až se jich chopíte. Odložte problémy minulosti a soustřeďte se na budoucnost. Dnes působí velké síly, které se spojují ve váš prospěch. Držte se toho, co rezonuje s vaší duší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles vás vybízí k tomu, abyste vyrazili ven a podnikli něco sportovního nebo dobrodružného, protože právě za těchto podmínek můžete narazit na někoho opravdu pozoruhodného. Rozhodně se s nimi nesetkáte tak, že zůstanete doma. Dalším možným místem setkání by mohlo být shromáždění nebo akce spojené s filozofickými nebo duchovními ideály. Připravte se na to, že budete ohromeni, ohromeni a ohromeni.

Práce

Hrát si v práci na hodného pána a hodnou paní vás dostane daleko, ale možná to nedotáhnete tak daleko, jak byste si skutečně přáli. Chtěli byste usilovat o něco víc - o něco většího. Využijte následující čtyři týdny k vyhodnocení svého přístupu.

Peníze

Je to pro vás skvělý týden. Obklopuje vás spousta síly a vy si nyní můžete přitáhnout to, co chcete a potřebujete. Pokud jde o peníze, vydáváte se správným směrem a budete zde více komunikovat. Aspekty ukazují, že vaše současné dluhy jsou na cestě ke snížení, a to díky vašemu usilovnému úsilí a plánování. Skvělá práce!

Zdraví

Dopřejte si každý den dostatek pitné vody. Nejenže napomáhá trávení a udržuje čistou pleť, ale také spolehlivě posiluje váš imunitní systém. V určitých obdobích musíme věnovat zvláštní péči tomu, abychom zůstali zdraví. Konzumace čerstvých produktů je důležitá nejen kvůli jejich výživové hodnotě, ale i vláknině, kterou obsahují. Vláknina udržuje náš trávicí systém čistý od nánosů způsobených přílišným množstvím škrobu a cukru, což může vést ke snížení energie a imunitních reakcí.

Přečtěte si také