Denní horoskop STŘELCE na 24. 8. 2022

Střelec 24. 8. 2022

Jste dnes zaneprázdněni, Střelci? Něco, co pro vás hodně znamená, by mohlo vyžadovat pečlivé zvážení, takže budete možná tišší než obvykle. Vaši blízcí si mohou myslet, že jste nemocní, rozrušení nebo dokonce rozzlobení. Promluvte si s nimi o tom, co máte na srdci. Dejte jim vědět, proč jste zamlklí. To by je mělo zbavit obav a možná vám budou schopni i pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Prokážete si dnes velkou službu, když se alespoň jednou v životě naučíte poslouchat rady. Obvykle jste tak dobří a ochotní je rozdávat, ale možná ne vždy jste tak rádi, když se vám někdo jiný odváží něco navrhnout. Nebeská energie vám přináší možnost sníst pokorný koláč. Jděte do toho – možná vám to i zachutná.

Práce

Spolupracujte s lidmi, kteří jsou stejně oddaní a zapálení jako vy. Hodně se od nich naučíte a možná si při tom upravíte i vlastní pohled na věc. Myšlenky se volně sdílejí. Pozorně naslouchejte a poučíte se.

Peníze

Když lidé chtějí vědět, jak sestavit síť, ptají se vás. Na velmi hluboké úrovni rozumíte tomu, jak spolupracovat s ostatními, aby z toho měli prospěch všichni zúčastnění. Nyní budete mít veškerou podporu, kterou potřebujete k přilákání nových peněz prostřednictvím manifestačních cvičení (vyslovte afirmace) nebo dokončením podnikatelského plánu a hledáním formálních investorů. Nestyďte se. Požádejte o to, co potřebujete.

Zdraví

Když se kruh uzavře, máte pocit úspěchu. Všímejte si věcí, kterých jste dosáhli, a nevyhnutelně uvidíte vzorec, podle kterého skončíte tam, kde jste začali, ale s větším sebevědomím. Péče o sebe a své tělo je způsob, jak se neustále přizpůsobovat změnám a zároveň optimisticky vítat nové. Naše strava je nejlepší prevencí proti nemocem, cvičení nejlepší zbraní proti depresi a dobrý spánek nejlepším způsobem, jak se cítit skutečně soustředěně. Soustřeďte se na maximální rozvoj těchto dovedností.

Přečtěte si také