Denní horoskop STŘELCE na 26. 12. 2022

Střelec 26. 12. 2022

Určité rozhodnutí znamená, že jste dosáhli bodu obratu. Nejtěžší na tomto rozhodnutí je rozloučit se se starými způsoby. Minulost se může zdát útulná a uklidňující, zvláště když se blíží neznámo. Chce to sílu a odhodlání nechat ji za sebou. Ale ať už jde o kariéru nebo milostný život, máte osobní cíle, které nelze obětovat ani popřít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se trochu odvažte a oblečtě si něco, co opravdu přitahuje pozornost. Planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste zapomněli na protokol a začali více věřit v kouzlo nekonformity. Pokud tajně hledáte lásku, porušte všechna pravidla a užijte si to. Pro někoho, kdo je skutečný tradicionalista, to není snadné, ale někdy jsou tyto věci nezbytné.

Práce

Vaše myšlenky jsou správné. Určitě si své myšlenky zapisujte a nenechávejte je zapadnout. Vaše mysl má obrovský potenciál. Využijte úžasné bohatství zdrojů uložených ve své hlavě. Nepotlačujte své nápady.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Zdraví

Dnes si dopřejte více než dost času na ty nejobyčejnější věci. Na to, že na vás ostatní spěchají, také nebudete reagovat dobře. Jedním z nejlepších způsobů, jak uniknout očekávání druhých, je stanovit si své limity a držet se jich jako blázen. Dopřejte si trénink navíc, vyzkoušejte nějakou novou formu cvičení navíc ke své pravidelné rutině. Tím nechceme říct, že byste se měli příliš přemáhat, ale dnes máte energii navíc a je nejlepší, když ji využijete pro své vlastní účely, ne pro účely někoho jiného.

Přečtěte si také