Denní horoskop STŘELCE na 26. 8. 2022

Střelec 26. 8. 2022

Střelci, může se vám dostat uznání za dobře odvedenou práci, protože se zdá, že vás vaše okolí náhle vidí v novém světle. V některých případech by to mohlo přinést i trochu slávy. Může se to týkat buď vaší kariéry, osobního života, nebo obojího. V každém případě to posílí váš entuziasmus a sebevědomí, což by vám mělo umožnit dále se prosazovat. Užívejte si slávy a pak se snažte mířit výš!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace přináší vážnější pohled na vaše vztahy a na vaši schopnost vyjádřit se. Můžete se cítit neobvykle nejistí ohledně svého vzhledu a citů, které k někomu chováte. Nejlepší však je neschovávat se, ale mluvit o tom, co cítíte. Zjistěte, jak vás váš milovaný člověk skutečně vidí. Skutečnost vás pravděpodobně nijak nepovzbudí.

Práce

Přestože jste velmi metodičtí a váš plán je dobře rozvržený, během následujících tří a půl týdne narazíte na několik překážek. Komunikační zádrhele vám ztíží efektivní fungování na pracovišti. Udělejte, co je ve vašich silách.

Peníze

Na velmi hluboké úrovni rozumíte tomu, jak spolupracovat s ostatními, aby z toho měli prospěch všichni zúčastnění. Nyní budete mít veškerou podporu, kterou potřebujete k přilákání nových peněz prostřednictvím manifestačních cvičení (vyslovte afirmace) nebo dokončení podnikatelského plánu a hledání formálních investorů. Nestyďte se. Požádejte o to, co potřebujete.

Zdraví

Možná dnes překvapíte sami sebe. Mohl by nastat čas, kdy zazáříte – jako slunce, které proniká skrz mraky, můžete rozzářit místnost, když to nejméně čekáte. Užijte si to! Možná je čas dopřát si trochu nakupování na internetu. Dobrým nápadem by byl nový hydratační krém nebo třeba náušnice či klobouk. Něco, co zvýrazní vaši hlavu, odkud vyzařuje vaše tepelná energie.

Přečtěte si také