Denní horoskop STŘELCE na 27. 12. 2022

Střelec 27. 12. 2022

Možná se dnes necítíte příliš motivovaní. Přesto je důležité, ať už chcete, nebo ne, abyste se vrhli na horu úkolů. Pochopte a respektujte omezení plynoucí z tikajících hodin. Pokud budete disciplinovaně plnit jeden malý úkol po druhém, nebudete mít problém horu zmenšit na malou hromádku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes s někým blíže seznamujete, nenechte se unést, zejména pod vlivem astrálního vyrovnání. Mohli byste se rozněžnit a přesvědčit sami sebe, že s dotyčným chcete být až do konce věků, i když jste s ním mluvili jen pár hodin. Uklidněte se, není kam spěchat. Nechte uplynout nějaký čas, než mu nabídnete všechny své nejcennější přednosti.

Práce

Lidé, kteří s vámi v minulosti nesouhlasili, se k vám začínají chovat vstřícněji a lépe chápou vaši verzi. S větším počtem lidí na vaší straně budete dnes v práci pravděpodobně ještě produktivnější. Jste silní.

Peníze

Máte čas na komunikaci, abyste si mohli vyměňovat názory. To může být velmi příznivé pro zahájení nové kariéry nebo pro postup v té, kterou máte. Jediné, co je zapotřebí, je být věrný sám sobě. Aspekty ovlivňující komunikaci vás činí trochu svéráznými a jedinečnými. Nezáleží vám na tom, co si myslí ostatní, a proto je pro vás mnohem snazší říct si o to, co si zasloužíte.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet vaše emocionální já namazané.

Přečtěte si také