Denní horoskop STŘELCE na 28. 3. 2024

Střelec 28. 3. 2024

Vneste do svého milostného života více ohně a vášně, Střelci. Rozviňte věci tím, že se stanete dobrodružnějšími. Čím odvážnější budete, tím větší odezvu získáte. I když rádi plánujete dopředu a na věci jdete pomalu, váš milostný život je jednou z oblastí, kde byste možná udělali lépe, kdybyste zvolili opačný přístup. Buďte sebevědomí a spontánní ve všech záležitostech, které se týkají lásky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Toto planetární uspořádání může znamenat, že budete mít příležitost vyzkoušet si některé ze svých fantazií, které jste doposud odkládali. Pokud se svou drahou polovičkou zjišťujete, že váš milostný život v současné době potřebuje něco, co by ho oživilo, pak byste možná měli využít dnešního kosmického klimatu k tomu, abyste si splnili některé ze svých snů.

Práce

Pravděpodobně vás poplácá po zádech někdo, kdo si uvědomuje a oceňuje vaši tvrdou práci. Dnes jste na vrcholu, a proto není špatná doba požádat o zvýšení platu nebo povýšení. Ostatní vědí, že si to zasloužíte.

Peníze

V práci máte uši nadřízených, a tak si nezapomeňte naplánovat pravidelné schůzky, na kterých se budete kontrolovat. Mezitím se zrychlí váš společenský život, takže nastane skvělá doba pro setkávání s novými lidmi a lepší poznávání kolegů a mentorů. Ve vašich sdruženích je síla.

Zdraví

Snažte se dnes na každý problém nahlížet ze dvou stran. Kosmická energie vás může zavést k zrcadlu, kde můžete být v pokušení být kritičtí a nelítostní. Buďte k sobě laskaví: pamatujte, že to, jak se cítíte, nejvíce ovlivňuje to, co si říkáte, a ne to, co říkají druzí. A cítíte se dobře, pokud se přijímáte takoví, jací jste, a děláte něco pro to, abyste zůstali zdraví. Tuto energii můžete využít k tomu, abyste si uvědomili a ocenili to, co ve vašem životě funguje. Pokud vaše nohy fungují, používejte je.

Přečtěte si také