Denní horoskop STŘELCE na 31. 3. 2024

Střelec 31. 3. 2024

Střelci, je čas vnést do svého života více ohně. Zvažte, zda byste neměli zavolat starému příteli nebo přítelkyni z minulosti, kteří ve vás probouzejí vášeň. Podpořte svou vnitřní touhu po vzrušení a dobrodružství. Jezte pikantní jídla a ozdobte se pestrými barvami. I ty nejmenší činnosti vám pomohou vnést do života více této dynamické, aktivizující energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas posunout svůj současný vztah na vyšší úroveň. Kolikrát jste měli pocit, že už jste to udělali? Možná už mnohokrát. Dnešní astrální konfigurace však znamená, že v hloubi duše víte, že máte před sebou ještě další práci a další možnosti, o které můžete usilovat. Vaše partnerská (současná nebo budoucí) loď se nyní skutečně pohybuje na různých místech, a tak pokračujte. Můžete si dovolit usmívat se.

Práce

Možná se nebudete cítit ve své kůži a ostatní se budou ptát, co s vámi je. Nepředstírejte, že je všechno v pořádku, i když to tak zjevně není. Buďte upřímní, aby vám lidé mohli pomoci v oblastech, kde potřebujete další podporu a povzbuzení.

Peníze

Víte, co chcete z finančního hlediska, a sestavujete spolehlivý plán, který vám pomůže těchto cílů dosáhnout. Aspekty usnadňují nové úspěchy v této oblasti vašeho života a vy se cítíte sebejistěji než kdy jindy. Pouhá velká osobnost však nemusí být tím nejlepším způsobem, jak získat ostatní na svou stranu. Najděte rovnováhu mezi prosazováním svých názorů a nasloucháním tomu, co říkají spolupracovníci.

Zdraví

Jste vnímaví a snadno podnětní. Díky dnešní planetární energii máte sklon podléhat smyslným impulsům, které nejsou vždy ve vašem nejlepším zájmu: ponocování a pojídání zmrzliny je jedním ze způsobů... Kosmické klima přispívá k zasněnému nedostatku hranic, který je zároveň svůdný a vyvolává problémy. Užívejte si, ale nevzdávejte se svých závazků  pokud ještě dokážete třikrát týdně cvičit, nejste úplně na dně.

Přečtěte si také