Denní horoskop STŘELCE na 4. 10. 2022

Střelec 4. 10. 2022

Možná vás odradí komentáře ostatních. Jejich chování vám bude připadat neslušné. Možná se odkloníte od svých běžných dobrých mravů a začnete se na lidi kolem sebe vrhat. Může to být důsledek nahromaděné energie bez pozitivního odlevu. Dávejte si pozor na projevy chování, které se vám u druhých příčí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte pocit, že všechny schůzky jsou dnes slepou uličkou a všechny potenciály, které jste měli připravené na dnešní extravaganci, se zdají být pozitivně neolitické, pak máte možná pravdu. Minulost momentálně zasahuje do přítomnosti a zdá se, že jedna výjimečná osoba regredovala z okouzlující hádanky na plachého drobečka. Nebojte se - situace se brzy zlepší!

Práce

Současná struktura nebo formát vám nemusí nutně pomoci dosáhnout vašich cílů. Nyní je čas vyzkoušet nový přístup. Pracujte se systémem místo proti němu nebo tuto strukturu zcela zrušte a založte si vlastní.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Z každé situace dokážeš vytěžit to nejlepší, alespoň navenek. Dokážete například přesvědčit ostatní, že se dobře bavíte, i když se ve skutečnosti trápíte. Dokonce dokážete i sami sobě namluvit, že se dobře bavíte - pokud je na vás upřena pozornost. Bohužel však nemůžete oklamat své tělo. Dáváte svému tělu to, co potřebuje, aby skutečně zářilo? Pokud na sebe v poslední době tlačíte, to, co pravděpodobně potřebujete nejvíce, je odpočinek.

Přečtěte si také