Denní horoskop STŘELCE na 4. 11. 2022

Střelec 4. 11. 2022

Máte neobvyklý dar udělat situaci méně dramatickou. Díky dnešní astrální energii budete svědky krizí všeho druhu. Budete tím, kdo lidi uklidňuje a dokáže objektivně shrnout situaci bez paniky a přehánění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne vás nyní vybízí k tomu, abyste se vydali vpřed. Nějakou dobu jste váhali na hraně nového vztahu, ale nyní se možná rozhodnete do toho jít. Určitě se vám otevře zcela nový svět! Zkuste to!

Práce

Odpověď, na kterou čekáte, přijde dříve, než si myslíte. Do té doby se snažte být trpěliví. Ať už si to uvědomujete, nebo ne, vaše psychické napětí má negativní vliv na lidi kolem vás. Snažte se uvolnit a nedělat si starosti.

Peníze

Těšíte se ze šťastného aspektu, který ovlivňuje sociální skupiny a politiku. Pokud hledáte nové zaměstnání, využijte příznivého impulsu a informujte se o volných pracovních místech s lepšími výhodami nebo o investorech, kteří by se mohli zajímat o váš podnikatelský záměr. Pokud oslovíte stávající kontakty, najdete, co potřebujete.

Zdraví

Milujete ten pocit, který vám cvičení dává, ačkoli dokážete být také strašně líní! Nejedná se o žádné odsuzování, jen se snažte uvědomit si, že byste mohli získat spoustu radosti a energie, kdybyste dělali jen o trochu více pohybu, než děláte v současné době! Nedělejte nic drastického; jen zvyšte to, co už děláte. Pokud neděláte nic, zkuste chodit pěšky než jezdit autem. Nespěchejte, ale zintenzivněte svůj pohyb.

Přečtěte si také