Denní horoskop STŘELCE na 4. 8. 2024

Střelec 4. 8. 2024

Dnes na vás může působit člověk (pravděpodobně muž), který vyzařuje odhodlání, jež je výsledkem kombinace duchovní a intelektuální síly a víry. Právě o něm se mluví, když se hovoří o vůdci s velkou integritou. Setkání s touto osobou vás pravděpodobně inspiruje k tomu, abyste se angažovali v nějakém dobrém díle, možná v charitě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může to být výlet nebo cesta, která vyvolá velmi opojný a vášnivý románek. Nemusí to být spojeno s cestou do cizí země; mohli byste se setkat třeba na meditační lekci. Energie je velmi intenzivní, a tak byste se mohli ocitnout ve víru událostí. Pokud máte rádi drama, pravděpodobně se vám bude líbit, co se bude dít dál.

Práce

Cizí myšlenky a koncepty jsou pro vás najednou mnohem přitažlivější. Pokud jste dosud toužili pracovat jinde, máte nyní velkou šanci se k tomuto cíli přiblížit. Nastal ten správný čas, abyste se posunuli na nové místo.

Peníze

Tento týden se u vás doma objevují cizí peníze nebo dluhy, což znamená, že něco, o čem jste si mysleli, že už jste splatili, se může znovu objevit. Ujistěte se, že jste jen nechtěli zaplatit a pak na to náhodou nezapomněli v hromadě nezaplacených účtů. Postarejte se o to co nejdříve, aby vám nenarůstaly sankce. Udělejte svou práci co nejlépe hned, nebo ji plošně změňte.

Zdraví

V citové oblasti je toho možná víc, než byste dnes chtěli řešit. Při vnímání nebeské atmosféry vás může trápit pocit naléhavosti. Zkuste z této naléhavosti udělat něco, z čeho můžete mít prospěch – uplatněte ji na své zdraví. Zdraví je něco, co bychom v dnešní době měli považovat za naléhavé. Tolik věcí, v nichž žijeme (smog, zpracované potraviny, kultura zaměřená na mládí a krásu), nás odvádí od skutečně zdravých rozhodnutí.

Přečtěte si také