Denní horoskop STŘELCE na 7. 10. 2022

Střelec 7. 10. 2022

Dnes byste mohli získat znalosti odborného charakteru. V určitém okamžiku byste se mohli stát středem pozornosti. Všichni, včetně těch, kteří mají vliv na vaši kariéru, chtějí vědět, co se děje. Budete vyprávět svůj příběh a všichni budou v napětí, viset na každém vašem slově a očekávat odpovědi, aniž by znali otázky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle se berete velmi vážně, zvláště když někdo hrozí, že si bude dělat legraci z vašich nedostatků. Planety však naznačují, že dnes opravdu potřebujete vidět vtipnou stránku určité situace. Pokud se milostný partner chová poněkud podivně, můžete být v pokušení brát si to osobně, ale nedělejte to. Prostě si uvědomte, že za to pro jednou opravdu nemůže, a usmějte se.

Práce

Zdá se, že dnes vše stojí na místě. Pokud ještě nemáte volno, je vhodná doba vzít si v práci volno. Ani se neobtěžujte přemýšlet o čemkoli, co souvisí s kariérou. Plány, které si dnes uděláte, nebudou fungovat tak, jak očekáváte.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Dnešní tranzit planet vyžaduje, abyste udělali něco, co byste raději nedělali. Tento pocit vás bude provázet ještě několik týdnů, takže si můžete vyhrnout rukávy a pustit se do toho. Vaše pleť může odrážet jakýkoli stres, který v těchto dnech pociťujete. Kromě toho, že se opravdu snažíte o dostatek spánku a čerstvého vzduchu, existují i další věci, které vám pomohou napětí zmírnit. Pokud se holíte nebo používáte hydratační krém na obličej, přidejte do mýdla nebo krému kapku levandulového oleje, který vaši pleť zklidní.

Přečtěte si také