Denní horoskop VAH na 10. 11. 2022

Váhy 10. 11. 2022

Možná chodíte v romantické, imaginativní, duchovní mlze s hlavou v oblacích. Všechno se může zdát dokonalé a úžasné – možná až příliš úžasné na to, aby to byla pravda. Práce s nějakým zařízením, možná s počítačem nebo jinou elektronikou, by vám mohla pomoci udržet se v realitě. Možná využijete této příležitosti a vyškolíte se v počítačové grafice nebo zvukové technice.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocit napětí a konfliktu by dnes mohl způsobit, že váš vztah bude napjatější než obvykle. Oba budete cítit potřebu říci svůj názor, což by mohlo být velmi dobré. Jediným problémem je, že si možná neděláte dostatečné starosti s tím, jak říkáte to, co máte na srdci. To by mohlo vést k pocitům ublížení a nedůvěry.

Práce

Přijímejte všechny změny s grácií. Nyní se nacházíte ve velmi harmonickém postavení, a tak využijte této doby. Vesmír vaše úsilí podporuje. Zůstaňte v rovnováze navzdory neuvěřitelné proměně, která vás obklopuje. Je to velmi vzrušující období.

Peníze

Někdy je příliš mnoho mluvení na škodu. Možná právě teď zjistíte, kde je ta hranice. Vesmír může věci zamlžit nebo se postarat o to, že zprávy budou zkreslené nebo nedoručené. Dobrou zprávou je, že aktivita ve vašich společenských aktivitách, skupinách a v oblasti samostatné výdělečné činnosti uhladí případná nedorozumění laskavými slovy a uklidňujícími gesty. Odtud je snazší přilákat takové nabídky a obchody, které chcete.

Zdraví

Dnešní nebeská energie vynese na povrch vaši emocionální povahu. Je důležité sdílet své pocity s lidmi, které máte rádi. Místo toho, abyste zůstávali v bezpečí za svým postojem sebejistoty, svěřte se druhým, i když si myslíte, že to vám nebo jim bude nepříjemné. Vztahy, které stojí za to, přežijí i občasnou konfrontaci. Nechte se vést svými emocemi a nezapomeňte říkat, co cítíte  nepředstírejte, že znáte myšlenky druhého člověka. Než promluvíte, zhluboka dýchejte a shromážděte své myšlenky.

Přečtěte si také