Denní horoskop VAH na 12. 8. 2022

Váhy 12. 8. 2022

Vaše emoce a fantazie jsou dnes silně propojeny, Váhy. Nechte své pocity prožívat v surrealistickém stavu. Nechte své sny proniknout do svých rozhodnutí. Možná ucítíte ve vzduchu elektřinu, tak se jí vydejte vstříc. Máte k dispozici velké množství tvůrčí energie, která je nesmírně silná. Tato energie má aktivační účinek, který vám pomůže zvednout se z gauče.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nápady a brainstormingy dnes vyvolávají mezi vámi a druhým člověkem atmosféru, kterou lze popsat jako vysokou energii. Pod vlivem této planetární konfigurace si uvědomíte, že na světě existuje ještě někdo, kdo také přemýšlí stejně ztřeštěně, podivně a jedinečně originálně jako vy. A později hodláte dokázat, že to jde hlouběji než jen k myšlenkám.

Práce

Velká změna je na dosah. Pokud se budete snažit této změně bránit, jen si ztížíte práci vy i lidé ve vašem okolí. Naskočte na vlnu nových myšlenek a pokrokových nápadů. V opačném případě se můžete později dostat do velmi obtížné situace.

Peníze

Nyní máte ve svém domě výdělků aktivitu, která časem radikálně změní způsob, jakým vyděláváte peníze. I když se vám může zdát, že některé zdroje příjmů jsou z vašeho života vyřazeny, je to nakonec k lepšímu. Podívejte se na svůj dům dluhů, který vám pomůže určit, co je třeba splatit.

Zdraví

V době trvání dnešního planetárního tranzitu dochází ke konfliktu mezi vašimi vnitřními a vnějšími zdroji energie. Věnujte konfliktům pozornost a snažte se je využít ve svůj prospěch. Při vaší povaze to může být výzva. Když budete čelit konfliktu, zeptejte se sami sebe, jaký je váš požadovaný výsledek? Trocha předvídavosti může znamenat rozdíl mezi průlomem a krachem. Chcete-li v těchto konfliktních chvílích uklidnit své nervy, pijte heřmánkový čaj a nezapomínejte na cvičení.

Přečtěte si také