Denní horoskop VAH na 13. 10. 2022

Váhy 13. 10. 2022

Vaše domácnost by dnes mohla být šťastným místem. Dobré jídlo a živá konverzace umocní atmosféru, protože návštěvníci a členové rodiny si užívají vzájemné společnosti. Jedinou nevýhodou je, že jeden z vašich společenských přátel se dnes večer může cítit poněkud tiše a poslouchat, když obvykle mluví. Přesto se všichni baví, i když je to v klidnějším duchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte milostné vztahy a nedávno jste potkali někoho, kdo se zdá být vhodným partnerem, využijte příznivého postavení planet k prohloubení vašeho vztahu. Je vhodná doba na to, abyste si společně vyšli na nějaké výjimečné místo, kde si budete moci popovídat o všech věcech, na kterých vám nejvíce záleží, a ocenit, kolik toho máte společného.

Práce

V hlavě se vám honí nějaká myšlenka nebo problém, kterého se nemůžete zbavit. Čím více se na ni soustředíte, tím více vás vytáčí. Snažte se na to dívat z nadhledu. Tento vzorec se bude opakovat po následující dva týdny.

Peníze

Čeká vás období měnových změn. Může se změnit způsob, jakým vyděláváte peníze nebo jak přemýšlíte o roli peněz ve svém životě. Ať tak, či onak, získáte spoustu skvělých informací o tom, jak vydělávat a šetřit. Některá z těchto poselství mohou přicházet z netradičních míst, včetně snů a věšteckých záblesků, ale proč je přesto neprozkoumat?

Zdraví

Když jste disciplinovaní, žádné jiné znamení nemůže vytvořit takový druh prospěšného životního zdroje, jakého jste schopni vy, protože vaše vyšší já je obecně zaměřeno na pomoc druhým. Abyste mohli dosáhnout tohoto vyššího já, musíte uzemnit své fyzické tělo tady a teď. Pomocí disciplíny trénujte své tělo, aby toužilo po cvičení, a svou mysl, aby toužila po co nejzdravějších potravinách. Zde začíná úspěšné dobrodružství!

Přečtěte si také