Denní horoskop VAH na 13. 11. 2022

Váhy 13. 11. 2022

Budete cítit podporu, i když se může skrývat na nečekaných místech. Nikoho nepodceňujte. I ty nejkousavější poznámky v sobě mají špetku citlivosti a pokrokového myšlení, které vám mohou hodně pomoci. V emocionální pravdě je síla, i když ji nechcete slyšet. Hořké pilulky se možná těžko polykají, ale mohou vám prospět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy mohou dnes vyžadovat obzvláště opatrné zacházení. Pokud máte pocit, že vám někdo ublížil, bude lepší si vzít čas na rozmyšlenou. To je první zásadní fáze. Když máte něco na srdci, mluvte upřímně od srdce. Tím se pročistí vzduch a vytvoří se prostor pro nový začátek.

Práce

Ujistěte se, že se neobětujete pro svou práci. Snadno se vám může stát, že se do své práce natolik ponoříte, že zapomenete na ostatní aspekty svého života. Je třeba vzít v úvahu i další důležité věci. Nezapomeňte, že klíčová je rovnováha.

Peníze

Někdy je příliš mnoho mluvení na škodu. Možná právě teď zjistíte, kde je ta hranice. Vesmír může věci zamlžit nebo se postarat o to, že zprávy budou zkreslené nebo nedoručené. Dobrou zprávou je, že aktivita ve vašich společenských aktivitách, skupinách a v oblasti samostatné výdělečné činnosti uhladí případná nedorozumění laskavými slovy a uklidňujícími gesty. Odtud je snazší přilákat takové nabídky a obchody, které chcete.

Zdraví

Síla dnešního aspektu spočívá v tom, že víte, co je třeba zkontrolovat. Je něco, co byste si přáli vrátit a naučit se znovu? Během tohoto tranzitu se určitě objeví problémy s komunikací. Uklidněte se a nechte si líbit, že potřebujete nějaký čas na to, abyste skutečně pochopili, co si myslíte. Pokud jde o to říkat druhým lidem, co je špatně, nemusí to nutně znamenat, že špatný je jeden z vás.

Přečtěte si také