Denní horoskop VAH na 13. 12. 2022

Váhy 13. 12. 2022

Poměrně nedávný cíl, který jste si stanovili, se vám může zdát poněkud ohromující. Možná si říkáte, zda se vám ho podaří splnit. I když byste se mohli snadno rozptýlit, když se budete snažit, můžete se soustředit, a to byste měli udělat právě teď. Možná bude třeba věnovat pozornost financím a případně i papírování, ale to je jen rutinní práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Začíná nová etapa vašeho osobního a soukromého života. Možná se rozhodnete uzavřít nové dohody týkající se místa, kde žijete. Možná se rozhodnete přestěhovat ke své lásce, nebo se vaše láska rozhodne přestěhovat k vám. Případně můžete uvažovat o koupi či pronájmu nemovitosti nebo třeba o přestavbě bytu, ve kterém v současné době žijete.

Práce

Vaše práce se dnes zdá být dřinou ještě více než obvykle. Budete se cítit nepříjemně připoutáni k situaci, která s vámi jednoduše nerezonuje. Nebuďte příliš zbrklí a nerozhodněte se náhle dát výpověď. Je to jen přechodná fáze, která brzy skončí.

Peníze

Pokud jde o peníze, brzy se pravděpodobně dočkáte mírného, ale potřebného zlepšení. Planeta lásky, přijetí a tvořivosti po vás žádá, abyste se stali osobou, kterou všichni považují za úspěšnou a za vzor, jemuž je třeba se vyrovnat. Jste pro ostatní vzorem, i když si to možná ještě neuvědomujete. Vidí ve vás potenciál a možná se vám tento týden skutečně ozve někdo, kdo vám může zajistit skvělý pocit ze sebe sama, takže mějte uši připravené.

Zdraví

Jednou z vašich skvělých vlastností je schopnost být realistou. To je dobrá zpráva pro nastavení vaší zdravotní praxe, protože je důležité stanovit si dosažitelné cíle, jinak pravděpodobně sklouznete z tlaku nebo nedostatku sebedůvěry. Cvičení, které si vyberete, musí být něco, co vás baví, a něco, co se hodí do vašeho denního rozvrhu. Pokud si například vyberete lezení po skalách, potřebujete mít k dispozici místo, kde se mu můžete pravidelně věnovat (pokud samozřejmě nebydlíte v blízkosti přírodní skalní stěny).

Přečtěte si také