Denní horoskop VAH na 14. 12. 2022

Váhy 14. 12. 2022

Vybavení by vám dnes mohlo způsobit potíže. Pravděpodobně s ním umíte dobře pracovat, ale pokud jde o řešení problémů, možná toho nevíte tolik, kolik byste měli. Nepřivádějte se kvůli tomu k šílenství. Požádejte o pomoc kamaráda nebo kolegu, nebo ještě lépe zavolejte odborníka. Budete se cítit jistěji a zvládnete toho mnohem více.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte blízkého přítele, kterého byste si raději ponechali jako přítele než jako milostný vztah, pak s ním dnes budete pravděpodobně v bezpečí. Nebude se jednat ani tak o vášeň v pravém slova smyslu, ale o sdílení citů na platoničtější úrovni. Pokud tedy chcete, aby vás někdo pozval na večeři, ale nepolíbil, jděte do toho.

Práce

Je pravděpodobné, že se dnes při práci zapletete do emocionálního dramatu, se kterým prostě nemáte nic společného. Snažte se zůstat nad tímto konfliktem a soustřeďte se na svou práci a své potřeby. Spoléhejte se pouze sami na sebe.

Peníze

Pokud jde o peníze, brzy se pravděpodobně dočkáte mírného, ale potřebného zlepšení. Planeta lásky, přijetí a tvořivosti po vás žádá, abyste se stali osobou, kterou všichni považují za úspěšnou a za vzor, jemuž je třeba se vyrovnat. Jste pro ostatní vzorem, i když si to možná ještě neuvědomujete. Vidí ve vás potenciál a možná se vám tento týden skutečně ozve někdo, kdo vám může zajistit skvělý pocit ze sebe sama, takže mějte uši připravené.

Zdraví

Kdykoli narazíte na energetický blok nebo na překážku, která se zdá být vnější, desetkrát se zhluboka nadechněte a opakujte si tuto mantru: Těší mě objevovat. Když se nad tím zpětně zamyslíte, bloky, se kterými se setkáváme, jsou často plné potenciálu a objevování. Pokud se naučíte užívat si tyto okamžiky zaseknutí pro informace, které vám nakonec mohou dát, získáte cennou dovednost, která tisícinásobně zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také