Denní horoskop VAH na 14. 9. 2022

Váhy 14. 9. 2022

Váhy, tento den není vhodný k tomu, abyste seděli a čekali na štěstí, které k vám přijde. Je čas ho uskutečnit. Zvedněte se z gauče a dejte se do pohybu. Nyní, když jste si zvnitřnili, promysleli a přijali informace, je čas nasměrovat tuto energii a moudrost ven. Vyjádřete své tvůrčí, umělecké já jakýmkoli způsobem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes budete cítit nuceni vypustit z rukávu něco, co potřebujete probrat se svými nejbližšími. Je jasné, že událost, která se stala v minulosti, bude mít vliv na vás oba, pokud nebude vynesena na světlo. Pokud tak učiníte, promění se váš vztah způsobem, který si ani nedokážete představit.

Práce

Je možné, že se stále řídíte starším cílem nebo dohodou, kterou jste si před časem dali. Musíte si uvědomit, že to, co platilo tehdy, už nemusí být pravda. Nyní je čas, abyste zhodnotili svou situaci a uzavřeli se sebou nový pakt.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících minulé životy, karmu a instituce. Může vás náhle popadnout touha změnit zaměstnání, založit charitativní organizaci nebo rozvinout nové podnikání. Když můžete, udělejte si průzkum a pak si vytvořte podnikatelský plán, který bude hledět alespoň pět let do budoucnosti. Je možné, že to bude fungovat.

Zdraví

Ptejte se sami sebe, co pro vás zdraví znamená, i když se vám v poslední době nedaří dodržovat žádné rutinní postupy. Položení této otázky je důležitým krokem k tomu, abyste tyto zdravé věci dělali, protože k tomu, abyste se jim věnovali, potřebujete porozumění. Zvláště pro vás musí existovat spojení mezi srdcem a myslí (to přebije běhání v kruhu). Pokračujte ve zkoumání toho, odkud pochází jídlo, které jíte.

Přečtěte si také