Denní horoskop VAH na 15. 8. 2022

Váhy 15. 8. 2022

Váhy, dnes se můžete vydat mnoha různými směry, a tak se snažte zůstat soustředění. Strávte nějaký čas u vody, i kdyby to měla být jen vana, a spojte se se svým pravým já. Čím více budete integrovat svou vnitřní povahu s vnějším vystupováním, tím více budete přitahovat lidi a situace, které vám mohou na vaší cestě pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že máte před sebou náročný den. Kolem vás je silná energie, která si nenechá říct ne. Řešením všech problémů je akce - obvykle rádi mluvíte, ale dnes jde konverzace stranou. Buďte připraveni dát svému blízkému přesně najevo, co cítíte. Je to zcela na místě a bude to přijato správným způsobem.

Práce

Nezlobte se dnes na sebe, protože prostě necítíte obvyklý elán a odhodlání jako obvykle. Dejte si pauzu. Toto je čas, kdy si můžete odpočinout. Buďte pro změnu líní a nechte všechnu těžkou práci na někom jiném.

Peníze

Nyní máte ve svém domě výdělků aktivitu, která časem radikálně změní způsob, jakým vyděláváte peníze. I když se vám může zdát, že některé zdroje příjmů jsou z vašeho života vyřazeny, je to nakonec k lepšímu. Podívejte se na svůj dům dluhů, který vám pomůže určit, co je třeba splatit.

Zdraví

Planetární konjunkce vytváří energii, pod jejíž vlivem se může zdát, že to, co je vám nejdražší, vám uniká. Všimněte si, že je to obvykle spíše iluze než realita. Vaším úkolem je chovat se tak, abyste to, co je vám nejdražší, udrželi v soustředěné perspektivě bez ohledu na úzkost, obavy a strach. Jinými slovy, nedramatizujte to příliš! Abyste si pomohli udržet soustředění, berte své dýchání vážněji než obvykle. Několikrát denně pět minut zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také