Denní horoskop VAH na 15. 9. 2022

Váhy 15. 9. 2022

Dnes byste měli jednat v oblastech, kde obvykle mlčíte, Váhy. Čím více budete zkoumat svou mysl, tím bezpečněji se budete cítit ve vnější realitě. Buďte si jisti svými sny. Dnešní den je vhodný pro to, abyste se spojili s druhými lidmi ohledně věcí, které vám připadají nejpříjemnější. Dopřejte si to a užijte si to. Podnikněte nějaké kroky. Máte vše, co potřebujete, aby to všechno začalo fungovat ve váš prospěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes si užijete všechny typy interakcí. Můžete se setkat s osobou, která má úžasně zvláštní chutě. Protože byste si nikdy nenechali ujít příležitost promluvit si s živým podivínem, pravděpodobně tuto osobu zapojíte do rozhovoru. Jen se nenechte překvapit tím, co bude následovat. Říkejte tomu láska, vášeň - ať už je to cokoli, je to sexy!

Práce

Mnohdy je nesmírně důležité, abyste měli poslední slovo. Během následujících tří týdnů se ocitnete v opozici s těmi, kteří mají zcela jiné tvůrčí představy než vy. Nechte pro změnu poslední slovo jiným.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících minulé životy, karmu a instituce. Může vás náhle popadnout touha změnit zaměstnání, založit charitativní organizaci nebo rozvinout nové podnikání. Když můžete, udělejte si průzkum a pak si vytvořte podnikatelský plán, který bude hledět alespoň pět let do budoucnosti. Je možné, že to bude fungovat.

Zdraví

Existuje citlivost k vašemu duchu, která je často přehlížena! Vzhledem k tomu, že ve světě je tolik rozptýlení, musíte si velmi dobře uvědomit svou pozornost, abyste ji mohli zaměřit na sebe. Soustředění je skvělým aspektem jógy, zejména soustředění na dech. Dechová cvičení jsou úžasnou a jednoduchou dovedností, kterou se můžete naučit. Přesto není tak snadné dodržovat pravidelná dechová cvičení. Větší kontrola nad vlastní pozorností nesmírně zvýší kvalitu vašeho života.

Přečtěte si také