Denní horoskop VAH na 16. 9. 2022

Váhy 16. 9. 2022

Váhy, dnes můžete strávit spoustu času hledáním ztraceného předmětu. Tento předmět může mít pouze sentimentální hodnotu. Přesto je pro vás důležité, abyste ji našli. Dnešní den není na hledání vhodný. Jste v poněkud rozjitřeném stavu a mohli byste se na ni podívat, aniž byste ji spatřili. Počkejte s hledáním do zítřka. To, co hledáš, je pravděpodobně někde poblíž a jen je to nějakým způsobem schované.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte odvážnou příležitost dát najevo své pocity někomu, o kom si myslíte, že vám na něm záleží. Problém je v tom, že si nejste jisti, co skutečně cítíte a jaká bude jeho reakce. Existuje jen jeden způsob, jak to zjistit, a to skočit do toho a chopit se příležitosti. Teprve pak budete skutečně vědět, na čem jste.

Práce

Často pracujete pod vnitřním tlakem, který vám říká, že musíte vše dělat rychleji, lépe a efektivněji než ostatní. Dejte si pauzu a uvědomte si, že není nutné si neustále vytvářet takový stres.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících minulé životy, karmu a instituce. Může vás náhle popadnout touha změnit zaměstnání, založit charitativní organizaci nebo rozvinout nové podnikání. Když můžete, udělejte si průzkum a pak si vytvořte podnikatelský plán, který bude hledět alespoň pět let do budoucnosti. Je možné, že to bude fungovat.

Zdraví

Uvědomění může vést na dvě velmi odlišná místa: ke zmatku a k jasnosti. Když si lépe uvědomíte, co ve svém životě potřebujete, a jasně si za tím jdete, naleznete jasnost. Odpor však vede ke zmatku. Když se cítíte zmateni, respektujte sami sebe a proces práce s ním tím, že zůstanete u zmatku, dokud nedojde k nějakému posunu. Průvodcem vám bude vaše vlastní praxe buď meditace, nebo lehkého cvičení. Mluvením málokdy něčeho dosáhnete; je třeba být vědoměji sám se sebou.

Přečtěte si také